Tiden går...

Dagarna går... Nu har ännu en vecka gått (nästan). Tiden är verkligen speciell här. Den går rasande fort, samtidigt som dagarna segar sig fram. Med alla konstant nya intryck jag ännu får känns det verkligen som om man varit borta mycket längre än bara 10 dagar!

 

Thailändskan börjar landa mer och mer, jättekul att lära sig ett sedan tidigare helt ointressant språk, som nu helt plötsligt är det enda språk man vill kunna. Kan numera sköta vardagliga aktiviteter relativt bra på thai. Eldprovet blir ju när vi ska undervisa på språket. Men, det är bara att be att man ska lyckas få in och lagra så mycket som möjligt!

 

Nu är det helg igen, och morgondagen går åt till att plugga lite thai tror jag, sedan åka och bada, och på kvällen blir det nog bio och mat med step-out killarna som vi pluggar thai med. Skönt att ha några jämnåriga i exakt samma sits här, det betyder jättemycket. På söndag tar Jirisak med oss till sgaw-karen kyrkan, sedan blir det gudstjänst i Internationella kyrkan här i CM på eftermiddagen. Middag ska vi äta hos en äkta thailändska, eller snarare Karen. Ladda har bjudit hem oss på middag! Ska bli jättekul, hon är hur go som helst, och hennes söner är hur roliga som helst. Helt vilda!



Det är fredag kväll och det känns sjukt konstigt att inte ha 10 saker planerade, utan bara slappa ”hemma”. Man blir lite rastlös... Kanske ska ta en cykelsväng? Fast vid närmare eftertanke..



God natt och Guds välsignelse

 
Hanna

 

 


Kommentarer
Postat av: saramamma

Härligt att höra att du har det bra. Tycker det låter fantastiskt att du redan lärt dig så mycket thailändska att du kan klara vardags konversaion. Vilket språkgeni du är!!!! Kram

2009-10-01 @ 18:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0